'Hermitage flirt met de liefde'

12 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - De Vlaamse kleinkunstenaars van Hermitage flirten met de liefde in het Zwart Gat van Cultura op zaterdag 15 februari.

Zwarte Gaten zijn bij de start van het seizoen nog open zodat in de loop van het jaar opvallende voorstellingen direct in Cultura kunnen worden geboekt. Hermitage vult het Zwart Gat van februari. Zij wonnen in 2011 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Een jaar later speelden ze met het Metropole Orkest. In 2013 is er hard gewerkt aan een nieuwe CD 'Alleen de liefde kan u redden' met het prestigieuze orkest. Het kleinkunstrepertoire van Hermitage heeft raakvlakken met pop, indie, chanson en singer-songwriter muziek. Hun teksten zijn pure poëzie die een geniaal huwelijk ondergaan met piano, gitaar, percussie en cello.

Alleen de liefde kan U redden

In een wereld vol verleiding flirt Hermitage schaamteloos met de grenzen van het betamelijke. Maar na de zonde komt de val en lijkt redding ver weg. Op het podium vertelt de groep uit Gent met humor, anekdotes, liedjes en poëzie over de snelle weg naar beneden en de trage klim omhoog.

Alleen De Liefde Kan U Redden is een doorleefd album met wondermooie liedjes waar zelfs het Metropole Orkest op te horen is. Een voorstelling voor het hoofd en het hart, waarbij je op het puntje van je stoel blijft zitten.

Kaarten voor deze avond zijn á 12,50 euro te reserveren bij de receptie van Cultura, tel 0318-672800 of www.cultura-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie