LOUNGE Ede in nieuw woonprogramma op SBS6

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Vanaf zondag 16 februari gaat het nieuwe woonprogramma 'Alles over Wonen' van start. Het programma informeert de kijker over de nieuwste trends, de mooiste innovaties en duurzame oplossingen op het gebied van wonen. In de 1e aflevering, waarin het thema "Keuken & Interieur" centraal staat, brengt presentatrice Anouk van Kooijk onder andere een bezoek aan De Lounge Interieur in Ede.

Deze mooie woonwinkel is vanaf april 2012 gevestigd op de Achterdoelen in Ede en kenmerkt zich door een stijl waarbij stoer en stijlvol gecombineerd worden. Naast een ruim aanbod van meubels is er bij LOUNGE ook een uitgebreide keuze aan woonaccessoires.

Toen Marco Dekker, eigenaar van LOUNGE, werd benaderd door de makers van het programma hoefde hij niet lang na te denken. Een afspraak was snel gemaakt en enkele weken geleden stond de cameraploeg voor de deur. In het item dat a.s. zondag wordt uitgezonden, worden sfeervolle beelden uit de winkel afgewisseld met het interview dat Anouk van Kooijk had met Diana Basten, interieuradviseur bij LOUNGE.

Naast het wekelijks wisselende thema wordt 'Alles over Wonen' gekenmerkt door huiskok Madri Gerber, een Zuid-Afrikaanse kok die elke week samen met de presentatoren Anouk van Kooijk en Jeroen Smits, de mooiste gerechten bereidt en de lekkerste wijnen presenteert.

Uitzending: wekelijks vanaf 16 februari: van 16:00 tot 16:30 uur, herhaling op zaterdag van 15:00 tot 15:30 uur, bij SBS6

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie