Follow-up Valentijnsdag? Start van de Marriage Course bij NGK-Wageningen

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op woensdag 5 maart aanstaande start er in Wageningen een ‘Marriage Course’. De Marriage Course is een serie van zeven bijeenkomsten om (getrouwde) stellen te helpen hun relatie te versterken. De cursus is ontwikkeld door makers van de Alpha-cursus en biedt op een eigentijdse en laagdrempelige manier de mogelijkheid om samen met je partner over een groot aantal onderwerpen die te maken hebben met je relatie door te praten. De cursusavonden zijn tussen 5 maart en 7 mei 2014. Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen via de website van NGK-Wageningen (http://wageningen.ngk.nl)

Elke avond begint met koffie of thee waarna een inleiding volgt. De onderwerpen zijn o.a: communiceren, conflicten oplossen, ouders en schoonouders, onderlinge verschillen, seks enz. Na de inleiding bespreek je met je partner, aan een tafeltje voor twee, het onderwerp aan de hand van opdrachten en een cursusboek. De ervaring leert dat deelnemers de cursus over het algemeen beschouwen als een ‘verrijkend avondje-uit’. De Marriage Course is geschikt voor iedereen die wil werken aan zijn/haar relatie. Getrouwd of niet, jong of oud, kerkelijk of juist niet, iedereen is welkom! De cursus wordt gegeven in een ongedwongen en open sfeer. De laatste cursus avond begint met een gezellig dinertje voor twee. Er zal een vrijwillige financiële bijdrage van de deelnemers worden gevraagd om de kosten van de cursus te dekken.

Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen via de website van NGK-Wageningen (http://wageningen.ngk.nl) of bellen met Bart & Jill van der Mark (0317-317611).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie