DVO blijft in de race

5 februari 2014 om 00:00 Sport

BENNEKOM - De korfballers van DVO blijven in de race voor de vierde plaats, die goed is voor de play-offs. De nummer drie van de ranglijst, Fortuna, werd woensdagavond nipt verslagen 24-23.

In eerste instantie leek het helemaal niet zo spannend meer te worden. Halverwege was er een 15-11 voorsprong voor de Bennekommers. Met daarbij een hoofdrol voor Marijn van den Goorbergh (zie archief foto).

In de tweede helft leek DVO met 18-12 op rozen te zitten. De bezoekers, vorig jaar nog finalist in Ahoy, voerden wat wijzigingen en wissels door. Met als gevolg dat de spanning weer helemaal terug kwam: 22-22. Uiteindelijk Jasper Broenink, die tegen TOP nog veel kansen miste, maakte nu het winnende doelpunt.

Zaterdag volgt de uitwedstrijd bij LDODK. De nummer acht heeft vier punten minder dan DVO. De week daarna komt KZ naar Bennekom, dat drie punten voorsprong heeft op DVO.

Doelpunten: Jos Roseboom 8, Momo Stavenuiter en Marijn van den Goorbergh 4, Jasper Broenink 3, Senna van den Bos en Fenna Zwang 2 en Hester Heitink 1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie