Edesche Boys moet zich herpakken

19 februari 2014 om 00:00 Sport

EDE - ,,Ik hoorde vanmorgen (zondag, red.) wat er bij de club gebeurd was. Met Bert Andree heb ik de voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen SV Terwolde aangepakt. De 2-1 nederlaag is bitter maar niet onoverkomelijk" , opende interim hoofdcoach Ron Wien.

De man die het Boys hart op de goede plek heeft zitten kon over de volledige selectie beschikken. ,,Alle spelers, behoudens de geschorste aanvoerder Erik van Aalst, waren beschikbaar. Over de eerste helft ben ik ontevreden. Het was te slap. Steeds weer een stapje te laat. De tweede helft was een stuk beter. Maar de gelijkmaker wilde niet vallen."

Binnen het half uur keek Edesche Boys tegen een 2-0 achterstand aan. ,,In de rust de puntjes op de bekende i gezet.  De aansluitingstreffer van Khalid Kokouh gaf hoop:2-1" , bekende Wien.

De Edenaren zochten het vijandelijke doel wel op. Maar echt grote kansen werden ook niet meer gecreëerd.

,,Toch geeft het laatste half uur mij hoop. Ik heb goed samengewerkt met de nu vertrokken Adil Lahrech. Verwacht dan ook geen al te grote veranderingen. Hier en daar probeer ik mijn accent te leggen. Daarvoor zijn de komende twee competitieloze zondagen geschikt" , besloot Ron Wien.