Reehorst vlot combinerend langs Minerva

16 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - De handballers van Reehorst wonnen zondag soepeltjes bij Minerva (16-28).

De mannen van HV Reehorst lieten vanaf het eerste moment weten, dat zij voor de twee punten naar Gaanderen waren gekomen. Met de herstelde Sjoerd Veenendaal in de gelederen en een actieve rol voor de andere youngsterYaniek van Montfort, snelden de Edenaren naar een 1-5 voorsprong.

Reehorst combineerde vlot en vooral de beide hoeken profiteerden. Mike van de Berg, Martijn de Wit en ouderwets fraaie doelpunten van Dave Meijeringh gaven een geruststellende tussenstand van 7-13 en vlak voor rust kwamen Veenendaal en Erik van Setten nog door met een ruststand van 8-15.

De tweede helft werd nooit meer een echte wedstrijd en kon keeper Gerard Haalboom zich onderscheiden met twee gestopte strafworpen.

Alle spelers van Reehorst kwamen tot scoren.