TweeVV pakt een set van Vocasa

16 februari 2014 om 00:00 Nieuws

EDE - De mannen van TweeVV verloren in Nijmegen met 3-1 van de nummer twee Vocasa 4 en pakten daar dus knap een punt. De vrouwen maakten er in Renswoude een vijfsetter van en wonnen met 2-3 van Renswouw 2.

Was het de korte inspeeltijd op de late donderdagavond in Nijmegen of hadden de mannen ontzag voor de tegenstander? Hoe dan ook, de start van TweeVV was te afwachtend, te angstig. Maar gaandeweg de wedstrijd kwamen de Edenaren meer in hun spel.

In de derde set was het zelfs TweeVV dat een voorspong nam en leek de tegenstander een stapje terug te nemen. De Edenaren wisten de niet zo best passende libero van Vocasa goed te vinden met hun opslag. Met 24-26 was deze set binnen en daarmee een belangrijk punt. In de laatste set ging TweeVV heel lang mee met de tegenstander maar aan het eind was deze net iets slimmer waardoor nóg een punt er niet inzat.

Vrouwen

De middenmoot in de eerste klasse bestaat uit teams die aan elkaar gewaagd zijn. Zo was het ook met de vrouwen van TweeVV en die van Renswouw. En dat staat garant voor een leuke en spannende wedstrijd en dat werd het ook. Daarbij trok TweeVV deze keer aan het langste eind door met 13-15 de vijfde set naar zich toe te trekken. Libero Anouk van Loo is geblesseerd. Zij werd uitstekend vervangen door José Klomp uit het tweede team.

Het was lastig spelen in de zeer lawaaiige hal in Renswoude en toch speelden de vrouwen een knappe wedstrijd waarin zij met een goede servicedruk de zwakke punten van de tegenstander wisten te vinden.

Zaterdag 22 februari spelen beide teams hun thuiswedstrijden tegen Heyendaal en Set Up '69 bij uitzondering in de Reehorst om 11 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie