CDA Ede houdt van vrijwilligers

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Valentijnsdag: CDA Ede houdt van vrijwilligers

Ede - Op de dag waarop geliefden elkaar overladen met rozen, kaarten en dozen bonbons ging TeamCDA Ede opstap met een stapel taarten. Jaap Boot, fractievoorzitter en lijsttrekker van het Edese CDA deelde samen met Taeke Boersma, kandidaat-raadslid, de Valentijnstaarten uit aan verschillende vrijwilligers.

Met een CDA Valentijnstaart speciaal gemaakt door bakker Onnink , werden verschillende mensen en organisaties in de gemeente Ede in het zonnetje gezet. Zo werden de vrijwilligers van kinderboerderij de Oude Hofstede verrast met een taart. Ook vrijwilligers uit Harskamp, Otterlo, Lunteren, Bennekom en Ede kregen een Valentijnstaart. CDA-lijsttrekker Jaap Boot: "Juist Valentijnsdag is een mooi moment om vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten te bedanken voor hun fantastische bijdrage aan de gemeente Ede." Refererend aan de slogan van het CDA zegt Jaap Boot dat "al deze mensen ervoor zorgen dat we samen Thuis in Ede zijn".

Herman Jansen verdient een taart vanwege zijn functie als commandant bij de vrijwillige brandweer Bennekom. Daniëlle van den Ham werd een taart in de handen gedrukt als dank voor haar inzet voor sportvereniging Exalto Sport in Lunteren. Ook bij het Diaconaal Platform Ede kan er taart gegeten worden, Teus Huberts kreeg uit handen van CDJA-er Taeke Boersma een heerlijke CDA-taart aangeboden. Ook Marjolein Adams (Harsloruiters, Bennekom), Dirk Meijer (SERO, Otterlo), Henk van Voorthuizen (Stolpe, Harskamp), Gertjan van Ginkel (YFC), Dogan Yilmaz (FC Jeugd) en het leidingteam van Scouting Pieter Maritz Ede kregen een taart.

Het grote nadeel van deze actie: er zijn nog zoveel meer vrijwilligers die een taart verdienen.

Gelukkig is het volgend jaar weer Valentijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie