GemeenteBelangen Ede in gesprek met …….

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Ede - GemeenteBelangen Ede geeft inmiddels uitvoering aan de campagneactiviteiten door actief te gaan luisteren naar de inwoners van Ede met de actie 'In gesprek met GemeenteBelangen Ede'.

Inmiddels werden De Spil in Harskamp, De Aanloop in Otterlo bezocht. Ook werd na afloop van een zaalvoetbaltoernooi Dick's Inn bezocht. 'Het was in Harskamp en Otterlo nog niet erg druk. Maar ik kan me ook wel voorstellen dat de Gemeenteraadverkiezingen nog niet erg leeft. Wel hebben we een aantal mooie gesprekken gevoerd', aldus Gabriëlle van Voorst-Hazeleger, kandidaat raadslid, die namens de campagnecommissie e.e.a. coördineert.

GemeenteBelangen Ede wil met deze actie de bewoners van de gemeente Ede de gelegenheid geven om in gesprek te gaan met (kandidaat) raadsleden en eventueel haar wethouder Gerrie Ligtelijn. Uiteraard zal de campagne agenda drukker worden naar mate de verkiezing nadert.

Er zijn inmiddels al een aantal locaties en data bekend. Zo zal GemeenteBelangen Ede maandag 24 februari a.s. van 14.00 - 17.00 u. aanwezig zijn in Politiek Café bij Steunpunt De Broekakker van SWO Bennekom, met als thema 'Veiligheid en Wonen'. Verder worden op woensdag 26 februari a.s. van 16.00 - 17.30 u. Buurtcentrum De Velder in Ede bezocht en 's avonds kunnen bewoners van Otterlo in gesprek in Café De Driester.

Maandag 3 maart a.s. wordt een drukke dag. Van 14.00 - 16.00 u. is er weer een politiek Café bij Steunpunt De Broekakker van SWO Bennekom, met dit keer als thema 'Welzijn en Zorg'. 's Avonds zal GemeenteBelangen Ede haar bijdrage leveren aan een debat voor en door mensen met een verstandelijke beperking, georganiseerd door 'Onderling Sterk Ede' in de raadzaal van gemeentehuis Ede. Een tweede afvaardiging zal van 19.30 - 22.00 u. aanwezig zijn in Politiek Café Substitute aan het Museumplein in Ede. Ede

Uiteraard zullen uiteraard nog een aantal activiteiten georganiseerd worden, waarover later meer. Éen ding staat vast: GemeenteBelangen Ede wil graag in contact komen met de bewoners van Ede. Daarvoor verwijst zij ook naar haar Facebook pagina en haar website www.gemeentebelangen-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie