GroenLinks/PE café met Linda Voortman, Tweede Kamerlid

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdag 1 maart organiseert GroenLinks/Progressief Ede weer een GroenLinks/PE café in het centrum van Ede. Linda Voortman, Tweede Kamerlid voor GroenLinks zal deze bijeenkomst bezoeken. Zij is woordvoerder voor onder andere onderwijs, sociale zaken, volksgezondheid en wonen. Tijdens de bijeenkomst zal zij vragen beantwoorden over de decentralisatie van de zorg voor jeugd, ouderen en zieken naar het gemeentelijke niveau. Het programma:

15:00 Opening

15:30 Ellen Out, lijsttrekker in Ede, verwelkomt Linda. Linda vertelt kort over het landelijk standpunt van GroenLinks over de decentralisaties in jeugdzorg/werk/ouderen

15:40 Vragen stellen aan Linda

16:00 Mogelijkheid voor publiek om vragen te stellen

16:15 Einde formeel gedeelte; informeel napraten

16:30 Vertrek Linda

18:00 Einde GroenLinks café

Tijdens het informele gedeelte van de bijeenkomst kunnen Edese burgers de GroenLinks kandidaten spreken, en kunnen GroenLinks leden elkaar bijpraten over de campagne. Tijdens het GroenLinks/PE café wordt ook een proeverij van streekproducten beschikbaar gemaakt in het kader van Ede Hoofdstad van de Smaak. De bijeenkomst staat gepland tussen 15.00u en 18.00u. Het is in het tijdelijk door fotograaf Arjan van Bruggen ingerichte winkelpand aan het Oude Kerkplein 67-70 te Ede (naast de Apple Store).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie