1 Maart open ochtend Uk Kinderdagverblijven

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Zaterdag 1 maart aanstaande heeft Uk Kinderdagverblijven haar eerste open dag op locatie Toverbos in het Horapark.

Uk is een jonge, professionele en kleinschalige organisatie voor de belangrijkste mensen op de wereld: onze kinderen. Missie van Uk is om het voor ouders mogelijk te maken hun kinderen op een verantwoorde en liefdevolle wijze onder te brengen in een veilige en professionele omgeving, zodat zij werk / studie en opvoeding optimaal kunnen combineren.

Afgelopen december heeft Uk onder andere kinderdagverblijf Toverbos van Welstede kinderopvang BV overgenomen. Drie maanden later is de naam van de locatie hetzelfde, maar is er zeker veel veranderd. De schilders zorgden voor de eerste verandering. Zij transformeerden locatie Toverbos naar een heuse Uk - locatie met huisstijl roze en groen. Vervolgens kwam de oproep van de oudercommissie aan alle klanten om mee te denken aan de nieuwe benaming van de groepen. Dit resulteerde in de komst van Woezel & Pip en hun vriendjes naar van hun tovertuin naar ons Toverbos.

Om te voldoen aan het door de overheid vereiste vierogen-principe is gekozen voor een interne verhuizing van de groepen. Behalve de gewenste sociale controle die dit met zich mee brengt is ook de samenwerking tussen de groepen verbeterd.

Naast de komst van drie nieuwe pedagogisch medewerkers is ook een groot aantal pm-ers van Welstede werkzaam bij Uk. Door pm-ers van Welstede in te zetten bij Uk is niet alleen kennis en ervaring, maar ook de goede band met de kinderen en ouders blijven bestaan. De opvang is veilig en vertrouwd gebleven.

De tarieven van de kinderopvang zijn gedaald. Samen met de verhoogde kinderopvangtoeslag van de overheid in 2014 zal de kinderopvang bij Uk aantrekkelijker zijn voor de ouders.

Het opvangaanbod is gelijk gebleven. Bij Toverbos is naast vaste opvang flexibele opvang tussen 6:30 en 19:00 uur mogelijk. Deze extra service voor ouders met wisselende roosters of afwijkende werktijden wordt door de klanten erg op prijs gesteld.

Wees welkom op de open dag zaterdag 1 maart van 10.00 tot 12.00 uur op locatie Toverbos in het Horapark en ontvang een attentie.

Er zijn diverse activiteiten. Om 10.15 en 11.15 uur zal er peutergym gegeven worden door twee zeer ervaren Acro gymnasten. Alle kinderen kunnen worden geschminkt en er is een springkussen speciaal voor de allerkleinsten. Ben je zwanger of net ouder geworden? Kom heerlijk achterover zitten en geniet van een ontspannende voetreflexmassage.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie