Promospoor houdt informatiemarkt

9 april 2014 om 00:00 Activiteiten

EDE - Modelspoorvereniging Promospoor houdt zondag 9 maart een infomarkt. Tussen 13.30 uur en 16.30 uur zijn belangstellenden welkom in 'De Remise' aan de Nieuwe Kazernelaan 2 voor een kijkje achter de schermen in deze miniatuurwereld.

Ede

,,Tijdens deze infomarkt geven wij met maar liefst tien kramen uitleg over en demonstraties van onder andere de bouw en aankleding van een modelspoorbaan", vertelt Wim Slotboom, één van de organisatoren van deze infomarkt en lid van de modelspoorvereniging.

,,Er worden diverse toepassingen met elektronica gepresenteerd, u ziet verschillende soorten van besturingen, zowel handmatig als met de computer en er wordt informatie gegeven over inbouw, ombouw en onderhoud van rollend materieel. Er wordt voorlichting gegeven om zelf of onder begeleiding een tafel met rails, modulebak genoemd, te bouwen en hiermee aan te sluiten op bakken van anderen om zo gezamenlijk te kunnen rijden. Ook is er een demonstratie hoe u auto's en bussen kunt laten rijden op een treinbaan met behulp van het FallerCar Systeem."

,,Omdat het karakter van deze infomarkt technischer is dan dat van een demonstratiedag, is deze infomarkt specifiek bedoeld voor (jong)volwassenen. Kinderen en ook volwassenen uiteraard zijn weer van harte welkom later in de maand tijdens de Landelijke Modelspoordagen op 29 en 30 maart."

De entree voor deze infomarkt is twee euro per persoon. Voor dit bedrag krijgen bezoekers tevens een consumptie en een kortingsbon die ingeleverd kan worden tijdens een bezoek aan de Landelijke Modelspoordagen. De Remise is gevestigd in gebouw 8 aan de Nieuwe Kazernelaan 2 in Ede.

Info: www.promospoor.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie