LOGICONS - Bedrijfsadvies - volop in actie

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

"Fantastisch veel aanvragen krijg ik binnen", zegt de in Bennekom woonachtige Joop Buunk, "en gelukkig blijft het niet bij de aanvraag maar mag ik ook daadwerkelijk in actie komen.

Het is overduidelijk. Bedrijven die hun jaarcijfers over 2013 hebben gezien krijgen een duidelijk beeld dat er iets gedaan moet worden, want op kostengebied valt nog wel wat winst te halen. Maar dan is actie nodig.

Steeds weer wordt er dan nagedacht wie doet nu eigenlijk wat, wanneer en waarom en dan blijft het vraagteken hangen. Het ontbreken van een duidelijk beeld zorgt er ook voor dat de oplossing niet gevonden wordt. De LOGISCAN kan daarbij helpen.

De analyse geeft de pijnpunten aan en de logische oplossingen die snel, eenvoudig en succesvol worden toegepast zorgen voor blijvende verbetering.

Niet alleen regionaal maar ook landelijk komen er aanvragen binnen. De door LOGICONS gehanteerde methodieken zorgen voor succesvolle optimalisering van bedrijfsprocessen. Het resultaat is exponentiële verbetering van het bedrijfsresultaat.

Niet onbelangrijk is dat ook de klanttevredenheid wordt vergroot en de algehele kwaliteit is intern en extern merkbaar.

Procesoptimalisatie met een minimum aan aanpassingen maar met een maximum aan rendement. Een te verwachten rendement over het algemeen het vier- tot zesvoudige over de investering is steeds weer uitgekomen..

Het LOGICONS motto: "Als je de processen werkelijk doorziet, dan heb je de sleutel in handen om te werken aan verbetering" blijft steevast overeind.

Ook deze week staan er weer enkele belangrijke acties op de agenda. Uitbreiding van werkzaamheden en de daarbij noodzakelijke aanpassing van de werkprocessen, maar ook het opnieuw instrueren van medewerkers om de bestaande processen te blijven beheersen.

Via de website www.logicons.nl kan iedereen zich inschrijven voor ontvangst van LOGINEWS - dé nieuwsbrief die informatie verstrekt omtrent organisatieverbetering.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie