Door tennisles kennis maken met Keltenwoud Bennekom

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

De Bennekomse Tennisopleiding BTO geeft komend half jaar tennisles bij tennisvereniging Keltenwoud. Dit biedt kinderen en volwassenen weer gelegenheid kennis te maken met het tennisspel of om hun techniek en spelvaardigheid te vergroten. De training is vanaf 24 maart tot eind september wekelijks met uitzondering van de zon-/feestdagen en de (school)vakantieweken.

Bij de mini’s, kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar levert BTO desgewenst de materialen zoals het tennisracket en de tennisballen. De deelnemers zorgen zelf voor sportkleding en sportschoenen. Zij worden in groepen van maximaal 8 à 10 kinderen ingedeeld, De trainingstijden van 45 minuten zijn op woensdagmiddag (tussen 13.00-16.00 uur), en op donderdag en vrijdag (16.00-19.00 uur) op het Bennekomse tennispark. Het lesgeld bedraagt € 125 per kind. Bij de junioren en de senioren zijn de groepslessen voor 4 personen op alle weekdagen. Ook is privéles mogelijk. De deelnemers zijn of worden ook lid van de tennisvereniging Keltenwoud.

Aanmelden is tot 4 maart mogelijk via het inschrijfformulier op de website www.btotennis.nl. Voor meer informatie kan men terecht bij Jack Engelaar, tel. 06-20953491 of mailen naar info@btotennis.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie