Leegstaand pand wordt gevuld door startende ondernemers uit Ede

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Een drietal creatieve ondernemers uit Ede opent gezamenlijk op 1 maart met een Sneak Preview van de initiatieven die zij gaan ontplooien in Doelenstraat 54.

In het kader van Levendig Ede heeft Project Vitamine E van Walas Concepts een netwerk van lokale jonge creatieve ondernemers en initiatiefnemers voor een levendig centrum opgebouwd. De energie en versterkende werking die deze initiatiefnemers onderling delen, heeft geleid tot succesvolle samenwerkingsverbanden. Wat voor deze startende ondernemers alleen een te grote stap zou zijn, blijkt in gezamenlijkheid wel mogelijk te zijn.

Vitamine E is trots en verheugd u te kunnen aankondigen dat op 1 maart 2014 het eerste leegstaande pand door startende ondernemers in gebruik genomen gaat worden. Drie ondernemers, ‘Maak.Plaats’ (werknaam), ‘Het Labyrint’ en ‘De Jonge Dame’, zullen in het pand aan Doelenstraat 54 gezamenlijk een broedplaats voor jong ondernemerschap vormen. De ondernemers en Van Haren, eigenaar van het pand, zetten hiermee de eerste concrete stappen om het centrum van Ede nieuw leven in te blazen.

Op zaterdag 1 maart om 14.00 uur zal de feestelijke aftrap van dit unieke concept plaatsvinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie