Bovenbouw montessorischool Veldhuizen in finale landelijke gelduitdaging!

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op de montessorischool Veldhuizen heeft de bovenbouw van Jessica voor de voorjaarsvakantie gewerkt rondom het thema “budgetteren”. Ze deden mee met de Lidl-uitdaging waarbij ze een week lang een gezonde lunch moesten klaarmaken. Daarbij leerden ze hoe je slim moet shoppen, wat budgetteren is en hoe je geen schulden maakt. Met de uitwerking van deze lessen heeft de klas zich ingeschreven voor de landelijke gelduitdaging en….. Ze zijn 1 van de 5 finalisten geworden!!

Dit betekent dat ze maandag 10 maart de finale op het mediapark in Hilversum hebben. Ze presenteren daar wat ze geleerd hebben over budgetteren. Die dag wordt gepresenteerd door Klaas van de Kruistrum van het tv-programma Checkpoint, er komen comedians voor kinderen en wat de kinderen het aller gaafst vinden.. Koningin Maxima zal ook een half uur aanwezig zijn. Ook zal de media volop aanwezig zijn; dus kijk 10 maart ’s avonds allemaal naar het jeugdjournaal of rtl- boulevard of..

We hopen op een geweldige dag en wie weet winnen de kinderen wel de hoofdprijs; een cheque van 500 euro en een schoolreisje naar de Nederlandse bank.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie