Workshop: Wat is hatha yoga en wat is mindfullness?

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Hatha yoga en mindfulness?

Heeft u in de veelheid van aanbiedingen van cursussen ook geen idee wat het precies inhoudt? Dan is deze workshop iets voor u. U krijgt uitleg en kunt even snuffelen, zonder dat u direct in een cursus belandt waarin u aan het werk wordt gezet.

Loes Bos, yogadocent en nog veel meer, zet deze avond de hathayoga en de mindfulness beoefening (die het meest populair zijn) centraal.

Deze twee vormen komen uit eeuwenoude spirituele tradities die kort worden toegelicht.

Om zo het verschil duidelijk te maken tussen het spirituele pad die een yogi of boeddhist bewandelen en het doen van yoga en meditatieoefeningen in het dagelijks leven, los van de religieuze achtergrond of overtuiging.

Er wordt ook een korte mantra meditatie toegelicht en gedaan, omdat dit een vorm van meditatie is die ook het gebed en de psalm raakt.

Deze workshop is voor iedereen die nog niets weet op dit gebied, en voor iedereen die op een frisse manier nog eens wil weten wat deze vormen precies inhouden.

De avond is bedoeld als uitleg en inleiding, zodat u in de veelheid van aanbod weet wat het inhoudt en of het bij u past.

(meer informatie over Loes Bos: http://yoga-oosterbeek.nl/ )

Toegang € 5,-- (incl. koffie/thee)

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie