Benefietconcert Stichting Kidsdag Hoekelum

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Zaterdag 22 maart 2014, zal het Harmonie orkest van OBK Bennekom in samenwerking met het Codarts Ensemble uit Rotterdam een Benefietconcert verzorgen.

De opbrengst van het concert zal gedoneerd worden aan Stichting Kidsdag Hoekelum, waarmee zij jaarlijks een onvergetelijke dag organiseren voor kinderen, waarvoor leuke dingen doen en genieten van het leven niet altijd de gewoonste zaken zijn in het leven. Op deze Kidsdag is het voor deze kinderen mogelijk om echt weer even kind te zijn, heerlijk te genieten van diverse activiteiten en zich bijzonder te voelen.... Dat is toch niet teveel gevraagd?

Lees enkele persoonlijke verhalen van deze kinderen en meer informatie over Stichting Kidsdag Hoekelum op url=http://www.kidsdaghoekelum.nlwww.kidsdaghoekelum.nl/url

Tijdens het concert zullen we dan ook stil staan bij dit goede doel en spelen we voor u een divers programma. Verrast wordt u met vrolijke klanken uit de Musical Wicked, enkele zeemansliederen en Valencian Widow, uitgevoerd door OBK Bennekom.

Ook het Codarts Brass Ensemble uit Rotterdam zal u deze avond verrassen met de prachtige klanken.

Kortom, een avond genieten van muziek en u draagt direct een steentje bij een een onvergetelijke feestdag voor de kinderen tijdens Kidsdag Hoekelum.

Bestel nu uw kaarten op www.obkbennekom/reserveren.

Datum: 22 maart 2014 | Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 10,00 p.p. | Locatie: Muziekcentrum OBK Bennekom, Kierkamperweg 36 te Bennekom.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie