Inloopochtend maandag 10 maart bij De Vuurvogel

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Vorige maand betoogde de actiegroep ‘op weg naar geweldig onderwijs’ nog dat de Cito-eindtoets niet het ijkpunt mag zijn voor de inspectie. De actiegroep pleit voor afschaffing van de allesbepalende Cito-eindtoets. Citaat: ‘…de Citotoets beoordeelt uitsluitend cognitieve vaardigheden. De politiek en inspectie focussen vooral op taal en rekenen. Creativiteit, technisch inzicht en sportief talent ontbraken altijd al in de Cito-toets. In het onderwijs zou ieder talent moeten tellen. Diversiteit van talenten is in onze samenleving immers hard nodig…..

De Vrije School De Vuurvogel houdt al jaren vast aan een onderwijsconcept waar leerlingen mogen worden wie ze zijn en verder kijken dan alleen cognitieve ontwikkeling. Wilt u ook zo’n school voor uw kind?

Op woensdag 15 januari bent u om 8.30 uur welkom en kunt u tot 10.30 uur kennismaken met onze school en in de klassen kijken die gewoon aan het werk zijn. Aansluitend is er informatie over onze school en het onderwijs concept. Aan onze school is peutergroep Het Zonnekind verbonden.

Vrije School De Vuurvogel Nachtegaallaan 49, 6714 BW Ede, 0318-615428 www.vsdevuurvogel.nl E: info@vsdevuurvogel.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie