Groene golf trekt aandacht in Ede

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Inwoners van de gemeente Ede zijn zaterdag aangenaam verrast door een groene golf die zich gedurende de ochtend en middag door Ede heen trok. Ooggetuigen en toehoorders spraken van een bijzonder verschijnsel. Bij nader onderzoek ging het om een groep van enthousiaste CDA'ers, die al fietsend in groene jassen door de wijken en dorpen van Ede, Bennekom en Lunteren trokken.

Op verschillende locaties (muziektent Bennekom, winkelcentrum Stadspoort, Spindopplein, Bellestein en de Dorpsstraat Lunteren) werd de aandacht van het publiek getrokken. Flyers met speerpunten voor iedere wijk en dorp werden aangeboden aan het winkelende publiek. De voorzitter van de Jongerenraad Ede, Marcella van Soolingen over de actie: “ik wil toch even mijn sympathie uitspreken voor de originele fietsactie van het CDA Ede vandaag. Groen, gezond en actief ;-) helemaal Ede dus"

Ervaringsdeskundige geven aan dat deze groene golf zich komende tijd verder zal uitbreiden. Op welke manier zijn de deskundigen nog niet zeker. Een impressie van de groene golf is te vinden op: http://www.cda-ede.nl/van-harte-welkom-cdaedefietst/.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie