Jeu de Boules Otterlo zoekt nieuwe uitdaging

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

De Jeu de Boules vereniging Otterlo heeft een nieuwe uitdaging gevonden aldus de woordvoerder E.G.J. Beumer, tevens is hij voorzitter , penningmeester en voorzitter van de activiteitencommissie .

nadat ons eerste project van 5 jaar in september 2013 uiterst succesvol is afgesloten , door met het hele gezelschap 10 dagen lang langs de Costa Brava te trekken , en daar iedere jeu de bouler uit te dagen die maar uitgedaagd wilde worden.

We gaan vanaf nu het volgende project in , nl we willen ons gaan kwalificeren voor de volgende Olympische Winterspelen in KOREA,

en wel in de discipline die ons het meest nabij is nl Curling , het speelt al langer in mijn gedachte , aldus Beumer , maar na het bekijken van de Russische damesploeg , kunnen we de uitdaging absoluut niet meer weerstaan .

We gaan in de zomer aan de Westernengedijk een oefenbaan aanleggen en er daarna volop tegenaan vervogt Beumer zijn euforische relaas , we gaan deze keer een traject van 4 en geen 5 jaar volgen , en dat komt mooi uit want sommige van ons worden ook een dagje ouder , en wordt het uiterst riskant om ons over 5 jaar nog op glad ijs te begeven ,

jullie zullen nog regelmatig van ons horen hoe de voorbereidingen vorderen , besluit Beumer

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie