Rode kruis Ede organiseert kindervakantieweek.

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Van 28 april t/m 2 mei organiseert het Rode Kruis van de afdeling Ede een vakantieweek voor kinderen. Het gaat om kinderen die door de financiële situatie thuis niet op vakantie gaan.

Deze vakantieweek is altijd een groot succes dat jaarlijks wordt gehouden op het Waddeneiland Terschelling. De kinderen vertrekken uit Ede met de bus naar Harlingen. Vandaar met de boot in een kleine twee uur naar het eiland. Terschelling is een van de mooiste Waddeneilanden met leuke dorpjes, bossen, duinen en brede stranden.

Op het eiland verblijft de groep in een jeugdherberg en is er voor iedere dag een programma.

Voor de ouders zijn er geen kosten aan deze vakantieweek verbonden. Helaas is er maar plaats voor dertig kinderen. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 9 t/m 11 jaar.

Sociale hulp

Het Rode Kruis organiseert dit soort evenementen in het kader van sociale hulp. Het Rode Kruis Ede wil het sociale isolement van mensen doorbreken, eenzaamheid verminderen en zelfredzaamheid vergroten.

Wilt u iets meer weten over deze kindervakantieweek of wilt u weten of uw kinderen meekunnen, stuur dan een mailtje aan kindervakantie@rodekruisede.nl of schrijf aan Kindervakantie, Klinkenbergerweg 30c, 6711MK Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie