Fotohut op de roek in Otterlo

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Sinds kort is er op De Roek een prachtige fotohut op een rustig plekje in het bos. U kunt de hut huren om foto's te maken van de eekhoorns en allerlei soorten vogels. Maar ook zonder camera is het prachtig om in de hut te zitten en alles te observeren, het is net alsof u naar een natuurfilm zit te kijken.

Vanuit de hut kijkt u op een vijver waar vooral bij droog weer veel vogels komen om te drinken en te badderen. Daarnaast wordt er rondom de vijver gevoerd zodat er de hele dag en ook bij natter weer veel eekhoorns en vogels aanwezig zijn.

De hut ligt ingegraven in de grond zodat u een mooi laag standpunt hebt en de vogels op ooghoogte zitten. Om de hut aantrekkelijk te maken voor een groot publiek, zijn we bij de bouw uitgegaan van het gebruik van een 300mm lens maar ook met andere lenzen (zowel groter als kleiner) kunt u prima uit de voeten.

In de hut is plek voor maximaal drie mensen die een ruime zitplek hebben zodat er meer dan genoeg bewegingsruimte is om rustig foto's te maken of te filmen zonder de anderen te storen.

U kunt de hut huren voor € 50 per dag. Meer info op www.deroek.nl/fotohut

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie