Lezing en consulten over Bezieling en Vakmanschap

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

In het kader van het themajaar Zin in Werk van Happiness4all, zal Carla Kerklaan (psycholoog/astroloog) op 20 maart om 20 uur bij Duivendaal 7 in Wageningen een lezing geven over het thema Bezieling en Vakmanschap. Carla zegt hierover het volgende:

Wat maakt iemand tot een goede leraar, verkoper, of chirurg? Voor ieder beroep moet een aantal vaardigheden beheerst worden. Daarom volgen we een beroepsopleiding of een studie. Maar voor elk beroep geldt ook dat er iets wezenlijks is dat ondefiniëerbaar is en dat niet te leren valt. Het gaat dan om een unieke kwaliteit: een zielenkwaliteit, die gegeven is, waarmee de bezieling vorm wordt gegeven, en waarmee we authentiek zijn in ons beroep.

In deze lezing gaat het over deze unieke kwaliteit, de kernkwaliteit en de wijze waarop we deze kunnen uitdrukken in ons werk. De toegangsprijs voor de lezing is 12 euro.

Op vrijdag 21 maart geeft Carla individuele korte consulten over beroepsmogelijkheden, heroriëntatie, invulling van het werk of studiekeuze. Carla kijkt naar de bezieling in het werk, naar persoonlijke inspiratie, motivatie, talenten, kwaliteiten, vaardigheden en weerstanden. Ook wordt bekeken in welke persoonlijke ontwikkelingsfase iemand zich bevindt en wat dat voor het werk betekent. Deze korte consulten duren 3 kwartier en kosten 35 euro ( graag contant betalen.)

Vermeld bij inschrijving: de geboortedatum, de geboortetijd ( zo nauwkeurig mogelijk) en de geboorteplaats. Ook deze consulten vinden plaats bij Duivendaal 7. Informatie en opgave bij ruur@happiness4all.nl of info@kernwerk-astro.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie