Acacia Apotheek verhuist naar overkant

10 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

EDE - Vrijdag 14 maart is het zover. Dan gaat ook de Acacia Apotheek verhuizen naar het gloednieuwe Gezondheidscentrum Zuiderzorg, tegenover de oude apotheek aan de Doornlaan.

Om de verhuizing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen, is de apotheek op vrijdag 14 maart gesloten, om vervolgens op maandag 17 maart de deuren van de nieuwe locatie te openen.

De apothekers zijn blij met het nieuwe onderkomen. Alles voldoet weer aan de eisen van deze tijd en ziet er mooi en licht, maar ook gezellig uit. Er zijn straks vijf balies beschikbaar, waaronder een snelbalie. Als de medicijnen al klaar staan, bijvoorbeeld via de herhaalservice, kunnen die hier worden afgehaald. Mensen hoeven dan minder lang te wachten.

Ook de kluisjes verhuizen mee. Medicijnen kunnen daarmee vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, worden opgehaald. De samenwerking met de andere zorgverleners in het centrum is ook een belangrijk voordeel van de verhuizing naar het Gezondheidscentrum. Samen in één pand zorgt voor kortere lijntjes en dat maakt het makkelijker om afspraken te maken en de zorg te regelen.

In het Gezondheidscentrum zijn naast de apotheek drie huisartspraktijken (Zoon, Meekes/Klein Woolthuis en Hendrikse/Goudszwaard) en fysiotherapiepraktijk Zuidereng gevestigd. Verder vinden we op de tweede verdieping Buurtzorg, Verloskundigenpraktijk EVA, Podozorg Ede, Diëtheek Ede en de Trombosedienst.

De officiële opening van het Gezondheidscentrum zal in april plaatsvinden. Op 12 april is iedereen die geïnteresseerd is, van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie