Recordaantal klussen aangemeld voor NLdoet

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

EDE - In de gemeente Ede is een recordaantal van 76 klussen aangemeld voor NLdoet, de grootste landelijke vrijwilligersactie van Nederland op 21 en 22 maart aanstaande. Hiermee belooft de tiende editie van het evenement nu al een succes te worden.

Maatschappelijke organisaties hebben de afgelopen maanden massaal hun klus aangemeld op de website www.nldoet.nl en hopen een groot aantal vrijwilligers te werven voor hun activiteiten.

Tijdens NLdoet zullen tienduizenden mensen zich inzetten voor de samenleving door verschillende klussen te klaren. Het aanbod is dit jaar zeer divers en uitgebreid. Naast handige timmermannen en tuinlieden, zijn vrijwilligers die ouderen een 'verwendag' willen bezorgen of mensen die een dagje uit willen met bewoners van een zorginstelling, hard nodig.

College aan de slag

Door mee te doen aan NLdoet kunnen inwoners op een laagdrempelige manier iets doen voor een ander en nieuwe mensen leren kennen. En natuurlijk is het ook een gezellig dagje uit. Burgemeester Van der Knaap en de wethouders weten dit al lang: zij zullen dit jaar weer enthousiast mee doen.

Ook bedrijven en verenigingen kunnen hun steentje bijdragen door zich aan te melden. Ontdek de mogelijkheden op www.nldoet.nl en zoek een leuke klus uit.

Voor hulp, advies en vragen kunnen belangstellenden terecht bij De Medewerker, centrum voor vrijwilligerswerk en mantelzorg en intermediair voor NL Doet in Ede. Neem contact op met Nathalie de Rhoter via nderhoter@demedewerker.nl en op maandagen telefonisch via 0318- 650 715.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie