Open Tennisdag bij Keltenwoud op 23 maart

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Tennisvereniging Keltenwoud in Bennekom organiseert op zondag 23 maart een Open Tennisdag. Iedereen die eens een balletje wil slaan, is van 10 uur tot 12 uur van harte welkom op het tennispark aan de Langschoterweg 9. De club houdt tegelijkertijd een kortingsactie: iedereen die in de maand maart lid wordt, hoeft geen inschrijfkosten te betalen.

Sportief en Gezellig Programma.

Keltenwoud en de trainers van de Bennekomse Tennisopleiding BTO presenteen een gezellig en gevarieerd programma met tennisoefeningen, spelletjes en een ballenkanon. Tenniservaring is niet vereist. Tennisrackets en ballen zijn beschikbaar. Wel graag sportkleding en sportschoenen aandoen of meebrengen. Deelnemen is gratis en vrijblijvend. Jong en oud kan daarmee op een originele, laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport en de tennisvereniging. Bij slecht weer vindt de kennismaking met tennis binnen in de tennishal plaats, dus de open dag gaat altijd door.

Introductiekorting: vrijstelling van inschrijfgeld.

Iedereen die zich op 23 maart of een andere dag deze maand aanmeldt als lid van TV Keltenwoud hoeft geen inschrijfgeld te betalen. Dat eenmalige bedrag bedraagt normaliter 50 euro voor volwassenen en 25 euro voor jeugdleden.

Meer informatie en aanmelden: www.keltenwoud.nl, tel. (0318) 430610 en e-mail ledenadministratie@keltenwoud.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie