Laat je hart sneller kloppen bij voorpremière Hartenstraat in CineMec

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op dinsdag 11 maart draait in CineMec de voorpremière van de nieuwe Nederlandse romantische komedie Hartenstraat. Multitalent Sanne Vogel debuteert met deze feelgood movie, die zich afspeelt in het hippe deel van Amsterdam: de Negen Straatjes. Na afloop van de film is er voor iedereen een drankje.

Hartenstraat

Dit Nederlandse antwoord op Notting Hill belooft een groot succes te worden, met een cast vol bekende Nederlandse acteurs (o.a. Tygo Gernandt, Egbert-Jan Weeber, Susan Visser, Georgina Verbaan, Jan Kooijman, Frits Lambrechts, Kitty Courbois en Gigi Ravelli,). Sanne Vogel werd bij het grote publiek vooral bekend door haar rollen in de serie Annie MG en de speelfilms Verliefd of Ibiza en Het Schnitzelparadijs.

Niels Geusebroek speelt zijn titelsong 'Street of hearts' live in CineMec. Dus mis het niet, hij neemt z'n gitaar mee!

Het verhaal

Hartenstraat, het speelfilmregiedebuut van Sanne Vogel, speelt zich af tegen de achtergrond van de bekende kleurrijke Negen Straatjes in Amsterdam waar iedereen elkaar kent. Een minimaatschappij vol kleurrijke personages van alle leeftijden. In de Hartenstraat woont de gepassioneerde traiteur Daan (Marwan Kenzari), die na de scheiding van zijn vrouw Inge (Stacey Rookhuizen) teleurgesteld is in de liefde, maar zielsveel houdt van zijn dochter Saar (Nadia Koetje). De modieuze Katje (Bracha van Doesburgh) heeft een relatie met de ultrahippe Thomas (Benja Bruijning) en opent een high fashion winkel in de Hartenstraat. De tegenpolen Daan en Katje vliegen elkaar regelmatig in de haren. Of vinden ze elkaar stiekem toch heel erg leuk?

Algemene informatie:

Voorstelling: Voorpremière Hartenstraat

Datum: Dinsdag 11 maart 2014

Tijd: 20.30 uur

Prijs: € 12,50 incl. drankje

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie