Vrienden van het LunterscheBuurtbosch vergaderen

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

LUNTEREN - De Vereniging Vrienden van het LunterscheBuurtbosch houdt woensdag 19 maart (aanvang 19.30 uur) de jaarlijkse ledenvergadering in zaal Floor aan de Dorpsstraat 36 in Lunteren. Alle 'Vrienden', leden van de vereniging, maar ook andere belangstellenden die het Buurtbos een warm hart toedragen zijn welkom.

Voor de pauze wordt het huishoudelijke deel behandeld waarin onder meer de bestuurswisseling en de terugblik op 2013. Hierna zal de bekende natuurfilmer Luc Enting, die met veel succes een keuze uit zijn films vertoonde op de ledenavond in november 2013 wederom een filmpresentatie verzorgen.

Het belooft weer een gezellige en interessante avond te worden. De vrienden zien belangstellenden graag op woensdagavond 19 maart aanstaande om 19.30 uur in zaal Floor, Dorpsstraat 36.

Luc Enting is een van de meest bekende Nederlandse natuurfilmers. Enting, opgegroeid in Drenthe, is al zijn hele leven gefascineerd door natuur. In 1996 brak hij door als natuurfilmer met de film 'Het edelhert'.

Naast filmer, ontwikkelde hij zich tot producent van natuurfilms, documentaires en de tv-serie 'Puur natuur'. Wanneer er een natuurfilm op televisie is, is de kans groot dat hij door Enting is gemaakt. Daarnaast is zijn bedrijf Enting Films verantwoordelijk voor de camerasystemen van Beleefdelente.nl van Vogelbescherming, Volgdevos.nl en Volgdebever.nl van Staatsbosbeheer.

Door het succes van deze camera's ook met regelmaat te zien in De Wereld Draait Door.

Foto: Luc Enting

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie