Cursus 'Frans voor vakantiegangers' bij Alliance Française Ede-Wageningen

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

EDE - Lijkt het u eigenlijk ook zo fijn om deze zomer op een terrasje in Frankrijk te genieten van een goed glas wijn, maar is de taal een probleem?

De Alliance Française Ede-Wageningen organiseert cursussen 'Frans voor vakantiegangers' voor beginners en half gevorderden. De beginners maken op ontspannen wijze kennis met de taal en aangezien de leerstof praktisch is, kan het geleerde meteen in de praktijk worden toegepast. De half gevorderden kunnen hun kennis van het Frans opfrissen. Deze cursussen van 8 x 2 uur zijn gepland op donderdagavond en beginnen 27 maart 2014.

'I don't speakFrench'… Kan het anders? 'Naturellement'! Als u altijd onder uw bureau duikt of 'I don't speakFrench' moet mompelen als uw baas weer eens met een Franse klant binnenkomt, dan kunt u ook terecht bij de Alliance Française voor lessen Frans op ieder niveau. Het nieuwe cursusseizoen start eind september en als u nu uw adresgegevens doorgeeft, sturen wij u deze zomer het informatieboekje toe.

Cinéclub

Naast de cursussen worden ook culturele avonden georganiseerd. Dinsdag 18 maart staat de Cinéclub van DenisdeFrance op het programma. Zijn recept is als volgt: voor de pauze het vocabulaire van een Franse film doornemen en na de pauze deze film kijken (Franse ondertiteling). Alle liefhebbers van de Franse taal zijn van harte welkom, dus ook als u geen cursus volgt bij de Alliance Française. U betaalt dan slechts 5 euro entree. Deze bijeenkomst wordt gehouden in De Brink, Brinkstraat 39 in Bennekom en begint om 19.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annelies Hendriks, tel. 0318-487410, e-mail cursus.edewageningen@alliance-francaise.nl, zie ook www.alliance-francaise.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie