Specsavers Ede lanceert nieuwe zonnebrillencollectie 2014

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

EDE - De zomer is aangebroken bij Specsavers Ede. Vanaf nu kunnen klanten bij de winkel aan de Grotestraat 23 terecht voor de nieuwe collectie zonnebrillen 2014. De trendy collectie van Specsavers bestaat uit een ruime collectie zonnebrillen van zowel het eigen merk van Specsavers als van internationale designers als Tommy Hilfiger en KarlLagerfeld.

,,Dit seizoen bieden we voor elke smaak en voor elk gezicht een trendy zonnebril. Van stijlvol zwart tot een kleurrijke zomerse bril, van vintage tot een trendy vlindermodel. Bovendien profiteren klanten tot en met 4 mei van een zomerse actie. Bij aankoop van een complete bril vanaf 79 euro krijg je een gratis merkzonnebril op sterkte uit dezelfde of lagere prijsklasse", aldus Willy Philipsen, opticien, Specsavers Ede.

Elke zonnebril bij Specsavers is inclusief UV-filter en tint. Verder kunnen alle monturen voorzien worden van gekleurde glazen met een UV-filter. ,,Goede UV-bescherming is essentieel, ook in het vroege voorjaar. Door een zonnebril met UV-filter te dragen, kun je onder andere pijnlijke en tranende ogen door de zon voorkomen. Polariserende glazen bieden veel voordelen, zoals het blokkeren van schitteringen. Hierdoor ervaar je een scherper, contrastrijker en vooral rustiger beeld."

Ook is de nieuwe, landelijke commercial vanaf deze week op tv te zien. In de video met het inmiddels bekende 'Was nou maar naar Specsavers gegaan effect' is te zien wat de gevolgen zijn van het dragen van een foute bril.

Bekijk de commercial hier.

Over Specsavers

Specsavers Opticiens heeft internationaal meer dan 1600 winkels, waarvan op dit moment 118 winkels in Nederland. De winkels worden geëxploiteerd op 50:50 joint-venture basis onder leiding van een lokale partner/directeur. De optiekketen is van mening dat Nederlanders al jaren veel teveel betalen voor een scherpe blik.

Met deze filosofie startte het bedrijf in 1997 ook in Nederland. Internationaal verkoopt Specsavers jaarlijks 11,5 miljoen brillen van een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. De winkels worden geleid door minimaal volledig MBO 4-gediplomeerde opticiens, die uitgebreid oogonderzoek verrichten. En met diezelfde filosofie werd in 2007 gestart met de verkoop van hoorzorg in Nederland. Inmiddels biedt Specsavers in 121 plaatsen hoorzorg; in 110 winkels en op 11 servicepunten. In de UK is Specsavers Audiciens zelfs marktleider op het gebied van hoorzorg. Alle winkels worden geleid door volledig gediplomeerde StAr-geregistreerde audiciens, die de klant begeleiden bij een correcte hooraanpassing.

Specsavers Ede

Willy Philipsen

Grotestraat 23

6711 AH, Ede

Telefoon: 0318-652710

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie