Sfeervol: 'Een aanwinst voor Ede'

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

De winkel voor al uw woonaccessoires en cadeaus

EDE - Ede en omstreken heeft er een nieuwe winkel bij met veel leuke, unieke en betaalbare producten: Sfeervol. Trotse eigenaresse Ingrid van de Scheur vertelt: ,,Sfeervol is dé winkel voor woonaccessoires en cadeaus." Chantal van Dijk helpt haar schoonmoeder met de winkel: ,,In het assortiment hebben we veel verschillende producten, leuk voor jezelf of om iemand cadeau te doen."

Zaterdag 1 maart heeft de opening van Sfeervol plaatsgevonden. ,,Een zeer geslaagde dag. We hebben super leuke reacties gehad", vertelt Ingrid. ,,Wat een heerlijke winkel! Ze hebben zoveel leuke spullen, ik kan niet kiezen. En het is niet duur. Echt een aanwinst voor Ede", aldus een klant. ,,Reacties als deze hebben we vaak gehoord. We zijn blij dat mensen de winkel net zo waarderen als wij."

Sfeervol is geen dertien in een dozijn winkel. Chantal vertelt: ,,We blijven uniek doordat we steeds wisselen van assortiment. Geen enorme hoeveelheden van één product. We vinden het juist leuk als er telkens wat nieuws in de winkel staat. Dit maakt het ook leuk voor een klant om regelmatig binnen te komen lopen bij Sfeervol."

Bij Sfeervol kunnen klanten hun eigen tekstbord laten maken. ,,Wanneer iemand graag een bepaalde tekst op een bord wil dan is dit mogelijk. Leuk om een persoonlijke boodschap over te brengen, bijvoorbeeld om iemand te bedanken. Heeft iemand geen eigen tekst? In de winkel hangen volop leuke tekstborden", legt Ingrid uit.

Ook kan er op een kussen iets persoonlijks gemaakt worden. ,,Je kunt hierbij denken aan een eigen tekst, maar ook geboortekaartjes of foto's zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een trouwfoto of een leuke vakantiefoto. Altijd leuk om te geven of gewoon voor jezelf", vult Chantal aan.

Sfeervol is te vinden aan de Kerkweg 37. Naast van de Scheur kantoor- en bedrijfsmeubelen. ,,Voor zowel kantoor en woning moeten mensen aan de Kerkweg zijn. Bij van de Scheur kantoor- en bedrijfsmeubelen voor alles in het kantoor, nieuw en gebruikt. En bij Sfeervol voor woonaccessoires en cadeaus. Alles op één locatie, met gratis parkeergelegenheid:, vertelt Ingrid.

De winkel is geopend op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. ,,Op dit moment hebben we nog geen website, maar zijn wel actief op Facebook en Twitter. Hier plaatsen we regelmatig foto's van ons assortiment en leuke nieuwtjes. Het is natuurlijk veel leuker om zelf een kijkje te komen nemen in de winkel en zelf een indruk op te doen. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om langs te komen", aldus Ingrid en Chantal.

Sfeervol

Kerkweg 37

6713 NC Ede

(0318) 743873

Facebook.com/SfeervolEde

Twitter.com/SfeervolEde

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie