Voorjaar in de Vallei

6 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdagavond 29 maart staat een geweldig concert in de Pniëlkerk aan de Ghandistraat 2 in Veenendaal op de agenda!

Onder de naam ‘Voorjaar in de Vallei’ organiseren het Christelijk gemengde zangkoor Eben-Haëzer uit Rhenen en het ENKA-mannenkoor uit Ede een zeer afwisselende zangavond.

Het mannenkoor zingt vooral Slavische liederen terwijl Eben-Haëzer het geestelijke repertoire voor haar rekening neemt. En natuurlijk zingen beide koren ook met elkaar.

De vaste EH-organist Jos Teeuw verleent ook zijn medewerking aan dit concert. Deze jonge orgelvirtuoos heeft het laatste grote orgelconcours in de Laurenskerk in Rotterdam gewonnen, hetgeen natuurlijk een enorme prestatie is! Mede door zijn fantastische begeleiding op zowel orgel als piano zal het een concert worden dat u niet mag missen!

Het concert vangt 29 maart aan om 20:00 uur en zal, met inbegrip van een pauze, circa twee uur duren. De deuren van de kerk zijn open vanaf 19:30 uur alwaar toegangskaarten zijn te verkrijgen voor slechts vijf euro per stuk.

Muziekliefhebber, schroom niet en kom! Het wordt een geweldige avond die ons allen vast wel de nodige (voorjaars-)kriebels gaat opleveren!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie