Edesche Boys loopt 'rood' aan

12 maart 2014 om 00:00 Sport

EDE - ,,Edesche Boys heeft een dramatische 1-7 nederlaag geleden tegen het Voorster Cupa. Daarnaast werden Robbin Wien en Willem Heij met direct rood weggestuurd. Een afkoelingsperiode van tien minuten maakte het mogelijk de wedstrijd uit te spelen", baalde interim trainer Ron Wien zichtbaar.

Binnen tien minuten nam Cupa al een 0-1 voorsprong door Remco Bloem. ,,We waren niet bij de les. Maar na een half uur bracht Robbin Wien de partijen op gelijke hoogte:1-1", had Wien gezien.

Maar de thuisclub liet het volledig afweten. Nog voor de pauze zorgden Remco Bloem en een eigen doelpunt van Moustafa Lahnine voor een 1-3 tussenstand.

,,Ik heb  geprobeerd de zaak te repareren. Maar het lukte niet", baalde Wien verder.

In de tweede helft liep de zaak behoorlijk uit de hand. ,,Robbin (Wien, red.) haalde een speler onderuit. Hij kreeg direct rood. Iedereen bemoeide zich ermee. Gelukkig kon er na een minuut of tien verder worden gespeeld", vervolgde Wien.

In het vervolg liep Cupa uit naar 1-7 door doelpunten van Aron de Haan, Yordy de Leua, Erwin Elders (strafschop) en Joachim Reuzel. Tussendoor had ook Heij rood geïncasseerd.

,,Het wordt er niet gemakkelijker op. We zullen deze wedstrijd met de groep bespreken", besloot Wien gedesillusioneerd.