Duurste file ooit op A12 Ede

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

EDE - Maar liefst 200 van de snelste sportauto's kwamen zaterdag over de A12 in Ede voorbij in de duurste file in Nederland ooit. De stoet auto's eindigde bij CineMec, waar de eigenaren van de sportauto's een speciale vertoning van de actiefilm Needfor Speed bijwoonden. Onder de eigenaren waren ook DJ's Afrojack en Nicky Romero aanwezig. De spectaculaire DreamWorksStudios productie Needfor Speed is vanaf 13 maart in de Nederlandse bioscopen te zien.

Onder de ruim 200 sportauto's bevonden zich exclusieve auto's als een BugattiVeyron en een Ferrari 458 Speciale, maar ook een groot aantal Porsches, McLaren's, Maserati's en Ford Mustangs, goed voor enkele miljoenen euro's. Hiermee was het de duurste file ooit in Nederland.

Over de film

In Needfor Speed 3D heeft straatracer Tobey Marshall (Aaron Paul) maar één doel wanneer hij uit de gevangenis komt: wraak nemen op zijn ex-partner DinoBrewster (DominicCooper) die hem onterecht in de bak heeft doen belanden. Wanneer Dino hoort van zijn plannen, besluit deze een hoog geldbedrag te zetten op het hoofd van Tobey. Met alle gevolgen van dien...Needfor Speed is een sensationele adrenalineproductie in 3D van DreamWorksStudios en gebaseerd op de gelijknamige succesvolle games van EA.

Needfor Speed draait vanaf 13 maart in de Nederlandse bioscopen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie