Groene golf treft Ede centrum

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Ede centrum was afgelopen zaterdag een groene bedoeling. Naast de groene outfits van de altijd enthousiaste kapel Decibel, was het toch vooral het CDA dat het centrum groen deed kleuren.

Vanuit de officieel nog gesloten campagnewinkel trok een grote club vrijwilligers/leden het centrum in om een muzikale verrassing ten gehore te brengen. In koor zongen ze een CDA versie van 'Ode an die Freude' genaamd: “Thuis in Ede". Net als bij een flahsmob begon een klein aantal zangers maar als snel groeide het groene koor.

Rond 12:00 was het tijd om de campagnewinkel officieel te openen. De burgemeester stond in het publiek, een minister liep langs, maar een vrijwilliger voltrok de plechtigheid. Lijsttrekker Jaap Boot van het CDA Ede vertelde dat DAT typisch CDA is, vrijwilligers zijn het cement van de samenleving.

Nadat de winkel geopend was bleven de CDAers vanuit de campagnewinkel mensen in het centrum informeren over hun standpunten maar waren ze ook luisterend oor voor mensen met zorgen of vragen. Ook trokken er CDAers richting Lunteren om ook daar aanwezig te zijn.

Wat het CDA Ede betreft een geslaagde, zonovergoten, gezellige en nuttige campagnedag. De komende dagen is de winkel van het CDA elke dag (op de zondag na) geopend. Iedereen is welkom met hun vragen, opmerkingen en voor een kop koffie. Ma-Do (10.00-17.00) Vr (10.00-21.00) Za (10.00-16.00) van harte welkom aan de Grotestraat 67.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie