Joling en Bouman signeren bij Media Markt Ede

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

EDE - Jason Bouman , winnaar 'Bloed, Zweet & Tranen 2013', komt zaterdag 15 maart om 14.00 uur ter promotie van zijn debuutalbum naar Media Markt in Ede. Hij zal hier enkele nummers ter gehore brengen en daarna zal hij de tijd nemen voor zijn fans. Anderhalf uur presenteert Gerard Joling zijn nieuwe single 'Ik Proost Met Jou'.

Jason Bouman brengt 14 maart zijn eerste album uit. 'Zomaar Ineens' is een volksalbum vol emotie. De vrolijke en onlangs uitgebrachte eerste single 'T Regent Bier', de finalesingle 'Het Laatste Huis' waarmee Jason de show won en diverse nieuwe nummers van Jason vullen dit langverwachte album. Ook staan er vier covers op van de grootste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft; Andre Hazes.

Datum: Zaterdag 15 maart

Tijd: 14.00 uur.

Gerard Joling

Gerard Joling komt weer eens een bezoek brengen ter promotie van zijn nieuwe (maxi)single 'Ik Proost Met Jou', dit betreft een signeersessie bij Mediamarkt Ede.

Dat zal plaats gaan vinden op zaterdag 15 maart a.s. van 15.30 tot 16.30 uur .

Het vrolijke up-tempo is in een nieuw jasje gestoken. De originele versie is terug te vinden op Joling's vorig jaar verschenen album Ik Ook Van Jou.

Tussen al zijn drukke werkzaamheden door vond hij ook tijd om met een stel vrienden en bekenden een vrolijke clip in een gezellige kroegsfeer te schieten. De clip is als extraatje toegevoegd aan de fysieke single. Hierop staan bovendien als bonustracks de live versie van Ik Proost Met Jou en de songfestivalmedley (met onder meer Shangri La, Dingedong, Vrede en De Troubadour), opgenomen tijdens de alom geprezen grote Lekker shows afgelopen najaar in Ziggodome.

Deze (maxi)single bevat maar liefst vier tracks; naast de gewone uitvoering staat ook de live uitvoering erbij (live in ZiggoDome), evenals een Songfestival medley, die live is opgenomen in de ZiggoDome. Daarnaast ook nog de videoclip. De nieuwe single is afkomstig van zijn vorig jaar verschenen album 'Ik Ook Van Jou',

Datum: Zaterdag 15 maart

Tijd: 15.30 uur.

Media Markt Ede

Brouwerstraat29Ede

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie