Nieuw in Ede: Connectkerk. Elke woensdagavond in Cultura

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Sinds eind februari is Connectkerk begonnen met wekelijkse bijeenkomsten in Cultura, Ede. Elke woensdagavond, van 20.00 tot 21.00 uur is er een meeting waarin ruimte is voor muziek en aanbidding, een bemoedigend woord, gebed en veel tijd voor ontmoeting.

Oscar en Heidi Biesheuvel zijn afgelopen zomer terug gekomen naar Ede, na 3 jaar in Engeland te hebben gewoond. Vanuit het verlangen het goede nieuws van Jezus op een eigentijdse, praktische en nieuwe manier uit te dragen zijn zij begonnen, samen met een werkgroep, met wekelijkse bijeenkomsten in Cultura. Midden in Ede, op een in het oog springende locatie waar mensen zich snel welkom en thuis voelen.

"De naam Connectkerk is gekozen omdat we ons willen verbinden, relatie aangaan; verbinden naar boven, binnen en buiten. Natuurlijk willen we ons verbinden 'naar boven', met God, als bron en doel van ons leven. En we willen dat samen doen, dus 'naar binnen', met elkaar. Maar ook het 'naar buiten' gericht zijn is een wezenlijk onderdeel van wie we als kerk willen zijn. Hoe vertellen we het verhaal van Jezus op zo'n manier dat mensen het niet alleen snappen maar ook kunnen omarmen. Net zoals Jezus zijn gelijkenissen vertelde om aan te sluiten bij de cultuur en gewoonten, zoeken wij naar manieren om Zijn verhaal te vertellen op een eigentijdse wijze."

Connectkerk komt nu dus elke woensdag samen op de tweede verdieping in Cultura. Binnenkort zal dat zondag worden, maar voorlopig is iedereen van harte welkom op de woensdagavonden!

Kijk voor meer informatie op www.connectkerk.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie