Montessorischool Veldhuizen 3e in finale gelduitdaging.

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Maandag 10 maart stonden de kinderen van de bovenbouw van de montessorischool Veldhuizen uit Ede in de finale van de landelijke gelduitdaging. Deze finale hadden ze bereikt door hun uitwerking van de lidl- uitdaging waarbij ze leerden om slim met geld om te gaan.

In het museum van beeld en geluid te Hilversum gingen de kinderen de strijd aan met vier andere klassen. De finale werd gepresenteerd door Klaas van de Kruistrum van het televisie- programma checkpoint. Extra bijzonder was dat Koningin Maxima ook naar alle presentaties van de kinderen kwam kijken. Tussendoor werden de kinderen vermaakt door Mike-y en Spike-y die quizjes over geld met de kinderen deden.

Uiteindelijke besloot de jury dat de montessorischool Veldhuizen de 3e plaats verdiende. Hiermee hebben de kinderen een cheque van 100 euro gewonnen. Ook mogen zij met de hele klas op schoolreisje naar de Nederlandse bank. Nadat Koningin Maxima enkele van onze kinderen de hand had geschud was het tijd voor een lekkere lunch. Toen kwamen de foto’s met de bekende mensen en een interview met het jeugdjournaal. Uiteindelijk gingen de kinderen blij weer terug naar school.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie