Een jaar lang gratis appels bij Albert Heijn XL Ede

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

EDE - E. Kooiman uit Ede heeft vrijdag 7 maart bij Albert Heijn Ede zijn prijs van 'Een jaar lang gratis appels' in ontvangst genomen. De supermarktmanager Gert van Eden van de Albert Heijn XL heeft de cheque en een prijzenpakket overhandigd.

De winnaar heeft van de 2741 inzendingen het beste geraden hoeveel appels er in de bakfiets zaten. Deze bakfiets heeft van 10 februari tot en met 22 februari in de AH XL winkel in Ede gestaan.

Tijdens deze weken konden bezoekers proeven van de appelen uit het assortiment, waaronder de Elstar. Door middel van het raden van het juiste ras, de juiste smaak van het ras en de exacte hoeveelheid appels in de bakfiets, kon een jaar lang appels gewonnen worden.

E Kooiman is de winnaar en heeft de vragen goed beantwoord en als beste de hoeveelheid geraden. Hij zat er maar één appel naast (821). Het juiste aantal appels in de bakfiets was 822; de appel is een Elstar en hij smaak friszoet.

Met een servicekaart kan de winnaar wekelijks zijn appels of peren naar keuze komen kiezen bij de AH XL te Ede en heerlijk genieten van de lekkere, sappige en gezonde tussendoortjes.

De Elstar is de bekendste en één van de meest gewaardeerde appels in Nederland. Jaarlijks koopt 68% van alle Nederlandse huishoudens Elstar. Per huishouden wordt maar liefst gemiddeld 9,3 kilo Elstar gegeten. Deze uitstekend smakende friszoete appel is heerlijk wanneer ze uit het vuistje wordt gegeten. Ook is deze appel zeer geschikt voor verwerking in salades of in gebak. Je kunt er een lekkere sap en moes mee maken. Volgens kenners is de Elstar de lekkerste appel voor in de oven of in de pan. Het is de appel die geschikt is voor eigenlijk ieder eetmoment.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie