Wereld Onbekend bezorgt Geluksmomentjes

16 december 2020 om 17:03 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Wereld Onbekend introduceert: de Gelukstour! Dit jaar bezorgt Wereld Onbekend vlak voor de feestdagen Geluksmomentjes bij degenen die wel wat extra geluk verdienen – kleine momentjes van puur geluk, ingepakt in een gezellig cadeaupakketje! Op 21, 22 en 23 december rijdt de Gelukstour in een klassieke retro bus door de regio’s Rivierenland/Betuwe, Arnhem en omstreken en Nijmegen en omstreken. Meer informatie en reserveren kan op de website: www.wereld-onbekend.nl/gelukstour.

Wereld Onbekend: een nieuw bedrijf, opgericht in 2020. Een bedrijf met een passie voor verrassen en verrast worden. Daarom introduceert Wereld Onbekend drie Geluksmomentjes: een Theemomentje, een Koffiemomentje en een Chocolademomentje. Bovendien is er het unieke Geluksmomentje voor de toch wat vreemde kerstdagen van dit jaar: Kerstgeluk. Met wéér een nieuwe lockdown is het nu nóg belangrijker dan ooit tevoren om dierbaren te laten weten dat we elkaar niet vergeten zijn. Speciaal om mensen een extra hart onder de riem te steken deze feestdagen bezorgt Wereld Onbekend op 21, 22 en 23 december 2020 nu zélf Geluksmomentjes bij de gelukkige ontvanger, in een klassieke retro bus!

De Geluksmomentjes zijn originele cadeaupakketten, stuk voor stuk gevuld met speciaal geselecteerde producten van topkwaliteit: handgemaakt volgens ambachtelijke wijze of volgens traditioneel recept. Eerlijke prijzen voor een eerlijk product. Verrassend, origineel, lokaal: dát is waar Wereld Onbekend voor staat. Voor reserveringen en meer informatie over de Gelukstour en de Geluksmomentjes, ga naar www.wereld-onbekend.nl/gelukstour.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie