Wesley Glasmacher, Wesinthewild.com, Winnaar Starter van het Jaar 2017
Wesley Glasmacher, Wesinthewild.com, Winnaar Starter van het Jaar 2017 Fabian Boot

Onderscheidende, jonge ondernemingen gezocht!

12 april 2018 om 11:00 Nieuws Deel je nieuws

De organisatie Network Business Events is onlangs gestart met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van het Business Event Gemeente Ede 2018. Naar verwachting zullen er weer veel ondernemers uit de gemeente aanwezig zijn om het programma bij te wonen. Tijdens het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekendgemaakt in diverse categorieën.

Starter van het Jaar 2018
Tijdens de vorige editie sleepte Wesley Glasmacher van Wesinthewild.com de titel ‘Starter van het Jaar 2017’ in de wacht. Kent of bent u een onderscheidende startende ondernemer/onderneming (welke minimaal één en maximaal vijf jaar bestaat) gevestigd in de gemeente Ede? U kunt nu uw favoriete Starter voordragen via de website: www.ondernemersprijs.nu.

De voordracht moet zijn voorzien van een korte motivering en kan tot en met 27 april aanstaande worden ingediend via de website van de organisatie www.businesseventede.nl. Voor meer informatie over het voordragen van kandidaten of het Business Event, kunt u contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu.  Kijk voor meer informatie ook op www.facebook.com/businesseventede. 

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie