Kids & meer
Kids & meer TAA Ede

Om vrouwen blijvend te kunnen bieden bij hun studie, houdt Tesselschade op donderdag 19 april a.s. een verkoop in Rest. Buitenzorg te Ed

12 april 2018 om 15:55 lokaal Deel je nieuws

Lifestyle, interieur, kids & meer, een ruime collectie van ruim 700 artikelen. Al sinds 1907 houdt Tesselschade-Arbeid Adelt verkoopdagen met door haar creatieve handwerksters vervaardigde producten. Dit met het doel het financieel ondersteunen van vrouwen bij hun studie.

 

Om vrouwen blijvend deze hulp te kunnen bieden, houdt de afdeling op donderdag

19 april a.s. een verkoop in Rest. Buitenzorg te Ede. Tijdens deze verkoop is er een ruim aanbod van eigentijdse unieke handgemaakte producten op allerlei gebied. Er zijn baby artikelen zoals slaaphazen, slabbetjes en speciale TAA-verjaardagskronen maar ook artikelen voor bad & body, cooking, tafelaankleding en een ruim aanbod van leuke cadeauartikelen.

 

Nog maar ruim de helft van alle vrouwen in Nederland is economisch zelfstandig. Tesselschade zet zich ook dit jaar in om dit percentage te verhogen. De opbrengst van de verkoop in Restaurant Buitenzorg in Ede komt volledig ten goede aan de doelstellingen van de vereniging: het BPO-studiefonds voor vrouwen. Het Betsy Perk Opleidingen fonds (BPO), is een fonds voor vrouwen om hen te ondersteunen richting economische zelfstandigheid. Naast dit fonds is het in stand houden van handwerktechnieken één van de doelstellingen van TAA.

 

De artikelen van de verkoop komt u niet zomaar in de winkel tegen. Alle artikelen zijn met zorg vervaardigd door de handwerksters van de vereniging. TAA staat voor kwaliteit en exclusiviteit.

Belangstellenden zijn op 19 april tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom tijdens deze verkoop in Restaurant Buitenzorg aan de Amsterdamseweg 19 te Ede.

 

Informatie over de vereniging vind u op de website van de landelijke vereniging www.tesselschade-arbeidadelt.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie