Afbeelding
Sander van Snippenberg

Bibliotheek Ede blaast Bieb2Go nieuw leven in

17 december 2020 om 16:20 Corona Coronavirus

EDE De bibliotheken in de gemeente Ede hebben begin deze week hun deuren moeten sluiten vanwege de nieuwste coronamaatregelen. Maar boekenliefhebbers hoeven niet bij de pakken neer te gaan zitten, want de bibliotheek biedt net zoals eerder dit jaar de afhaalservice Bieb2Go-service aan.

Lezers met een voorkeur voor specifieke boeken kunnen deze zelf via de website reserveren. Wie zich liever laat verrassen, kan een formulier invullen met daarop een voorkeur voor een schrijver, genre of onderwerp.

AFHALEN Boeken kunnen vanaf vrijdag 18 december afgehaald worden bij het filiaal aan de Molenstraat. Dit kan dan elke maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur. De overige bibliotheekvestigingen volgen vanaf maandag 21 december, waar het dan mogelijk is om elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur een stapel boeken op te halen. 

De verwerkingstijd van de reserveringen is ongeveer één tot twee werkdagen. Per keer zoekt de bibliotheek dan vijf boeken uit die vijf weken geleend kunnen worden. Inleveren kan via de boekenbrievenbus van Cultura (zijde Telefoonweg) of op de aangewezen plekken bij de overige filialen. 

Meer informatie is te vinden op www.cultura-ede.nl/bieb2go.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie