Afbeelding
Joey Borgers, Rabobank Vallei en Rijn

Column Joey Borgers, Rabobank Vallei en Rijn

25 april 2018 om 11:45 Advertorial_1

Wow! De zon schijnt en ik ben super enthousiast over de MiniMaster Startende Ondernemers die start op 14 mei en waar ik je hieronder alles over ga vertellen. Want zoals jullie weten helpen we startende ondernemers niet alleen met advies over bancaire producten. Nee, we ondersteunen ze op een veel breder vlak. En dat gaan we vanaf 14 mei nog eens extra laten zien. Zin in!

Bij Rabo Research werken collega's die onderzoek doen naar trends en ontwikkelingen in de markt, maar die ook veel vragen stellen aan klanten. Met deze input kunnen wij onze dienstverlening aan onze klanten te verbeteren. Zo heeft Rabo Research onlangs ook een onderzoek gedaan naar de meest voorkomende drempels bij startende ondernemers. Waar lopen zij tegenaan bij het starten van hun onderneming? Waar willen ze graag meer kennis over vergaren? En wat verwachten zij van een bank bij het starten van een bedrijf? Daar kwam interessante informatie uit, die wij gebruikt hebben om onze MiniMaster Stratende Ondernemers mee vorm te geven.

Meest gestelde vragen

De meeste vragen worden gesteld over, het schrijven van een ondernemingsplan, belastingen en fiscale zaken, het doen van acquisitie en de gevolgen voor het verkrijgen van een hypotheek en het opbouwen van pensioen als je zelfstandig ondernemer wordt. Veel startende ondernemers gaven ook aan dat ze graag wat meer zelfvertrouwen zouden willen hebben bij het ondernemen en dat ze niet weten waar ze moeten beginnen met hun marketingactiviteiten Tijdens de MiniMaster, die bestaat uit 6 masterclasses, komen al deze onderwerpen aan bod.

Meld je aan!

We starten op 14 mei met "Ondernemingsplan". Zoals ik in de vorige column al schreef is het erg belangrijk om een goed plan te hebben. Niet alleen voor bijvoorbeeld een financier, maar ook om je eigen plan goed te kunnen blijven volgen. Ik geef zelf deze masterclass en heb daar echt heel veel zin in. Mocht het nou zo zijn dat een masterclass je niet 100% aanspreekt, dan kun je ook een keuze maken uit de masterclasses die je wel wilt volgen. Uiteindelijk bepaal je zelf waar jij je in wilt verdiepen. Het enige wat je nodig hebt is nieuwsgierigheid, een paar avonden tijd en een onbedwingbare drang om een sterke start te maken met je onderneming. 

Nieuwsgierig geworden? Je kunt alle informatie vinden op www.rabovr.nl/minimaster. Daar kun je jezelf ook meteen aanmelden. Wil je liever met iemand samen komen? Dat kan ook! Meld hem of haar dan ook meteen aan.

Niet alleen ik, maar het hele startersteam staat voor je klaar om vragen te beantwoorden. Je kunt vijf dagen per week binnenlopen op onze kantoren in Veenendaal en Wageningen en op het kantoor in Ede aan de Galvanistraat. Het VR StartersTeam kan jouw vragen ook beantwoorden via de chatfunctie. Deze vind je op rabobank.nl/vr bij 'klantenservice'. Ook kun je ons bellen op nummer (0318) 660 664 of stuur een e-mail naar vrstartersteam. vr@rabobank.nl. Want voor elk goed plan vinden wij de weg! 

Joey Borgers, Starterscoördinator

Rabobank Vallei en Rijn

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie