Afbeelding
Pixabay

Nieuw medisch centrum in Lunteren

17 december 2020 om 20:44 Zorg

LUNTEREN Er zijn plannen om aan de Dorpsstraat in Lunteren een nieuw medisch centrum te vestigen. Er loopt een gesprek om het consultatiebureau, nu gevestigd aan de Wilbrinkstraat, naar dit nieuwe centrum te verhuizen. Dat zei wethouder Leon Meijer donderdagavond tijdens de laatste raadsvergadering van het jaar, in antwoord op vragen van het raadslid Theo Folmer (SGP). 

Deze fractie heeft een bezorgde brief gekregen van het Gezondheidscentrum, waar een groot aantal zorgverleners op het gebied van zorg en welzijn is gehuisvest. Het raadslid vraagt zich af of het niet beter zou zijn om in Lunteren te komen tot één medisch centrum.

Het is volgens de wethouder nog niet duidelijk of het consultatiebureau ook gaat verhuizen naar het nieuwe medisch centrum. De ideeën over wat er in het dorpscentrum al of niet wenselijk is zijn door de loop der jaren veranderd. Het mengen van functies wordt nu als wenselijk beschouwd, behalve winkels ook bijvoorbeeld een medisch centrum. ,,Dat kan leiden tot verbetering van de levensvatbaarheid van het dorpscentrum.” 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie