Securitas Ede verhuist naar Bedrijvenpark De Vallei

21 december 2020 om 09:39 Zakelijk Deel je nieuws

EDE- De Securitas vestiging in Ede is verhuisd naar Bedrijvenpark De Vallei. Met de verhuizing naar de Da Vincilaan 13K beschikt de vestiging over een nieuw en duurzaam onderkomen centraal in haar werkgebied.

Hoewel de vestiging hemelsbreed slechts zo’n 150 meter is verhuisd, is het pand een grote vooruitgang vergeleken met de vestiging op bedrijventerrein Frankeneng. ‘We zijn verheugd dat we een nieuwe, frisse locatie hebben gevonden midden in ons werkgebied. Dat betekent dat we onze snelle respons kunnen behouden of zelfs kunnen verbeteren’, aldus branchmanager Marco van Tongeren.  

Beter bereikbaar

Met de verhuizing is Securitas Ede beter bereikbaar. Van Tongeren: ‘Veel van onze klanten zijn gevestigd op dit bedrijvenpark. Zij zijn dan ook altijd welkom. Bijvoorbeeld als zij een nieuwe sleutel willen afgeven of een sleutel komen ophalen. Daarnaast zijn we, zeker in deze tijd, telefonisch en via e-mail goed bereikbaar.’

Voor operationele, dagelijkse zaken kunnen klanten te allen tijde contact opnemen met de hoofdsurveillant van dienst. Dat kan via telefoonnummer: 06-55128862 of per e-mail: hosu.ede@securitas.nl. Voor contractuele vraagstukken en informatie over bestaande en nieuwe diensten kunnen mensen terecht bij relatiebeheerder Kenny van Leur. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-51916697 en via e-mailadres kenny.van.leur@securitas.nl.

Lokaal sterk

Securitas kent een platte organisatiestructuur met een groot aantal zelfstandige bedrijfseenheden, de zogeheten branches. Iedere branch wordt aangestuurd door een manager en hoofdsurveillant, die de verantwoordelijkheid en autoriteit hebben om zijn of haar operatie te runnen. De branchstructuur is ingedeeld naar geografie en specifieke marktsegmenten. Dit stelt Securitas in staat om zo snel en onafhankelijk mogelijk te handelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie