Op de Apeldoornseweg viel een boom over een wildraster
Op de Apeldoornseweg viel een boom over een wildraster Media Vallei

Harde wind in Ede door storm Bella

27 december 2020 om 13:46 Overig

EDE Ook in Ede heeft storm Bella haar sporen achtergelaten. In deze regio zwakte de windkracht weliswaar af, maar de gevolgen van de harde wind zijn overal te zien.

Bella kwam met windstoten tot 110 kilometer per uur in ons land aan. Dat was aan de noordwestkust. In onze regio werden die cijfers niet gehaald. Toch kreeg de wind hier en daar vat op bomen, straatmeubilair en huisraad.

BOOM OMVER Zo waaide op de Irenelaan in Ede een boom tegen een lantaarnpaal waarna het hout op de weg belandde. De lichtmast raakte hierbij beschadigd en de stoep werd ontwricht. De brandweer zette de straat af en maakte de weg weer vrij. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

ZONNESCHERM Op de Adamsdreef in Ede raakte een zonnescherm gedeeltelijk los van een flat. Ook hier kwam de brandweer in actie. Op de Bellestein Ede hoefde de hulpverleners geen werk te verrichten. Een melding van stormschade bleek slechts een omgevallen bouw hek te betreffen.

Een omgevallen boom op de Apeldoornseweg heeft wonderwel geen schade aangericht. De boom viel over een wildraster heen, maar aan het hek was geen schade te bekennen. De brandweer ruimde het hout op. 

Op de Irenelaan waaide een boom tegen een lantaarnpaal
Op de Irenelaan waaide een boom tegen een lantaarnpaal
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie