Afbeelding
Theo Beumer

Geen degradatie in Korfbal League

31 december 2020 om 10:35 Korfbal

BENNEKOM Op zaterdag 16 januari gaat een nieuw seizoen van  de Korfbal League en Reserve Korfbal League van start. Door de onzekerheden rondom de ontwikkeling van het coronavirus en de start van de rest van de korfbalcompetities heeft het KNKV besloten dit seizoen geen degradatie toe te passen in de Korfbal League. Dit heeft het KNKV woensdag bekendgemaakt aan alle Korfbal Leagueverenigingen. Een daarvan is DVO/Accountor uit Bennekom. 

Om veilig te starten aan het Korfbal Leagueseizoen is een zeer strikt coronaprotocol opgesteld. Op deze manier dient de Korfbal League als een verantwoorde proeftuin. Met de ervaringen die daar worden opgedaan hoopt het KNKV te bevorderen dat, zodra het kan, er weer ruimte komt voor andere korfballers om ook weer te trainen met weerstand en wedstrijden te spelen. 

Dinsdag 12 januari staat een persconferentie van het kabinet gepland. Na deze persconferentie neemt het KNKV een besluit over het wel of niet starten van de overige korfbalcompetities. Dit besluit wordt zo snel mogelijk naar buiten gebracht.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie