Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Harskamp kan maar niet winnen

28 april 2018 om 21:36 Sport/sport Finaleweken 2018

HARSKAMP De kans dat Harskamp dit seizoen nog een driepunter laat aantekenen slinkt per week. Ook het duel tegen de nummer voorlaatst Vierhouten'82 ging met 1-3 verloren.

,,Ik had slechts zeven selectiespelers tot mijn beschikking. Een paar spelers hadden al in het tweede elftal al minuten gemaakt. Ook de Harskamp B1 speler Marco Hol deed weer mee en haalde een ruime voldoende", meende Harskamp trainer Bob Jansen.

Hij zag zijn ploeg binnen een half uur met 0-1 achterstaan. ,,Een crosspass die op de elf meter viel. Niemand greep in. Gerben Tissingh had de hoek voor het uitkiezen", baalde de trainer.

Ook de 0-2 (Jonathan Varwijk) mocht de ploeg zichzelf aanrekenen. ,,Uiteindelijk gingen we met een 0-3 stand rusten. Stefan Bouw mocht van korte afstand doelman Detmar Hardeman kansloos laten. De enige kans die wij konden creëren werd door gemist door Laslo Welker", had Jansen gezien.

In de tweede helft was er wel wat meer evenwicht in de wedstrijd.  ,,Het was Joël Hendriks die de eer redde: 1-3. Ook Rudy Hendriks kreeg nog een kans maar dat was net niet", sloot Harskamp trainer Bob Jansen af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie